Mini Galerij

Contact Info

LOMA's

Werkwijze

1. Kennismaking

Kennismaken is stap één, en dat is geheel vrijblijvend. We komen graag bij je langs om de ruimte te zien en te voelen. Dat klinkt misschien wat zweverig, maar iets kan heel anders aanvoelen dan dat het er op plaatje of foto uit ziet. In het gesprek leren we elkaar een beetje kennen en natuurlijk vooral jouw wensen, ideeën en uitgangspunten. Dit doen we zodat we een passende offerte kunnen opstellen na de kennismaking, met in ons achterhoofd stiekem al heel veel ideeën. 

2. Indelingsschetsen

De schetsfase heeft als doel de wensen, ideeën en uitgangspunten te verwerken. Zo worden de mogelijkheden zichtbaar en komen eventuele knelpunten naar voren. De 2D tekeningen met sfeerbeelden presenteren we vervolgens graag aan je, zodat we gezamenlijk tot een definitieve indeling komen. 

3. Ontwerp

Na het bepalen van de indeling gaan wij het gekozen ontwerp door middel van 2D- en 3D-tekeningen inzichtelijk maken. Het materiaal-, kleur- en verlichtingsplan presenteren we als een compleet plan. Dit doen we omdat ze onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, zie het als een soort huwelijk.
Met de technische tekeningen die wij maken kunnen er offertes bij de meubelmaker en aannemer aangevraagd worden. 

4. 3D-visualisatie

Een goed 3D-beeld laat jou zo goed mogelijk zien hoe het ontwerp er in het echt uit komt te zien. Dit helpt bij de besluitvorming tijdens de realisatie. Door de 3D-tekening van het ontwerp één op één te maken met de werkelijkheid blijft er geen vraagstuk onbeantwoord en heb jij, evenals het (bouw)team, het eindresultaat al op jouw netvlies voordat er gestart is met de werkzaamheden.

5. Realisatie

Met het complete plan kun je aan de slag om het ontwerp te realiseren. Onze ontwerpstudio heeft contacten met verschillende partijen die deze werkzaamheden uit kunnen voeren en die weten hoe wij werken. Uiteraard delen we deze partijen met jou en bieden we ondersteuning als je dat wilt.